Szép, elegáns, okos, tágas! Belsőépítészeti tervezésem és kivitelezésem a belváros szívében.

Hatalmas sikerélmény számomra, hogy szinte pár nap alatt megtalálta szerelmesét. 2019. júniusában fejeződött be Budapest szívében, a Broadway közelében földszinti adottságait kihasználva, egy luxus, „minivilla” hangulatot árasztó csodás kis apartman teljes körű építészeti kivitelezése. A lakás elegáns, okos ,tágas , amely tökéletesen élvezhető fiatal pároknak,pályakezdőknek ,de akár igazi világpolgároknak is.A lakás teljes körű generál kivitelezésen esett át: falak átmozgatása, villanyvezetékek, szigetelések, új hightech nyílászárók, magas minőségű burkolatok, design világítások, fürdőben exkluzív wellness hangulatú relax fénymegoldások, innovatív Nobo villany fűtéstechnika. FÜRDŐ-GALÉRIA SZOBA

FÜRDŐ – Relax fények

Az egész lakásban többféle fénymegoldást alakítottam ki : fehér napfényhatástól , az esti hangulatos meleg fényekig. A fürdőszobában 3 féle fénytípus váltja egymást : kék-wellness, fehér rejtett led és a tükröt megvilágító szintén led-spot világítás.

NappaliA mediterrán hangulatot szerettem volna behozni a lakásba is, amit úgy oldottam meg, hogy faburkolatot alkalmaztam az egyik fal blokkon, valamint hatalmas, tágas, hightech alumínium keretes üveg teraszajtó került be, ami a teraszkára nyílik.

Galéria szoba Az egyik nappaliban megvalósítható a galérián egy tágas hálószoba, és alatta kialakítható egy televíziós “moziszoba” kombinálva a lépcső alatt egy íróasztallal és könyvespolccal.

GALÉRIAA 4 méteres belmagasságot megtöri egy ultramodern, exkluzív fémdesign állógaléria, ami úgy hálónak mint dolgozószobának kiváló lehet. A 47 négyzetméter +8 négyzetméter álló galériaszoba + teraszos lakás optikailag és fizikailag is sokkal nagyobb méretűnek mutatja magát mint amilyen valójában, mert ki lettek nyitva és használva a terek. Az egyik felső blokkban például egy 5 m2-es rejtett raktár is található, ami egy kis lakásban mindig jól jön

TERASZFöldszinti adottságnak köszönhetően egy mediterrán hangulatú kis teraszka lett kialakítva ami az amerikai konyhás nappaliból nyílik, és kimondottan kertes ház hangulatot áraszt, miközben a belváros dobogó szívében vagyunk/ lakunk.

tervezés/kivitelezés : zafiR